Om mig

Livscoaching bokstavligen förändrade mitt liv.
Nu vill jag hjälpa dig att förändra ditt!

För mig har det alltid varit två saker som har hållit mig tillbaka. Det ena var att jag inte visste VAD jag ville och det andra HUR jag skulle ta mig dit. Jag hoppades på att jag nästan magiskt skulle vakna upp en morgon och ha alla svar. Självklart blev det aldrig så. Jag blev kvar på jobbet jag inte trivdes på, fast i relationer som inte gav något och med en längtan efter så mycket mer. Istället för att själv lista ut VAD jag verkligen längtade efter och HUR jag skulle skapa det så såg jag till andra och vad de gjorde. Jag ville gärna att andra skulle lösa mina problem åt mig och tala om för mig hur jag skulle vara. Sagt och gjort var jag inte lycklig.

Sedan kom dagen då jag bestämde att det var dags för en förändring. JAG behövde förändras. Ingen annan, inte människorna eller omständigheterna runt omkring mig, utan JAG. Jag insåg att om jag ville ha en förändring så var det upp till mig själv att se till att det händer. Ingen annan skulle göra jobbet åt mig.

Så jag skaffade mig en coach och jag tog tag i mitt liv. Bit för bit föll pusselbitarna på plats och förändringen som följde var större än jag någonsin kunnat ana. En förändring blev två och två blev fyra, och så fortsatte det. Idag är jag en helt annan människa. Idag lever jag livet som jag tidigare längtade efter. Jag har funnit mitt VAD och mitt HUR. Och viktigast av allt, jag har hittat mitt VARFÖR. Att själv gå igenom den här resan har gjort att jag förstår vad som krävs för att det ska bli en förändring, oavsett vilken förändring det rör sig om, och jag kan hjälpa andra att skapa livet som de drömmer om. Livet är alldeles för kort för att vara kvar på en plats som inte ger lycka, harmoni och tillfredsställelse.

Livscoaching förändrade mitt liv.
Nu är det dags för dig att förändra ditt.


Sagt om Helen Zetterlund

Jag upplever att Helen har en stark förmåga att lyssna och förstå behovet hos mig när hon coachar. Hon ställer relevanta och skarpa frågor för att jag ska kunna utforska mina möjligheter. Hon inger ett lugn i mötet och är trygg i sin coachande roll. Hon verkar samtidigt vilja lära sig mer och förstå coaching utifrån olika aspekter för att hela tiden kunna utvecklas. Med Helen som coach får du stora möjligheter att hitta svar och lösningar på dina utmaningar.
– Göran Dahl

Helen har hjälp mig att hitta svaren som jag behöver för att nå mitt mål. Med hjälp av frågor har hon skickligt fått mig att själv formulera vad jag behöver göra och hur jag ska göra det, för att åstadkomma det jag vill och utifrån det tog min plan form. Helen har sedan följt mina framsteg, och bakslag, och funnits vid min sida för att hjälpa mig på rätt väg igen. Tack Helen för ditt professionella och varma sätt och för hur du hjälpt mig att se att även det som verkar omöjligt är möjligt! Att jag kan om jag vill och du har hjälpt mig att tro på mig själv och min förmåga!
– Susanne Olander