Om mig

OM MIG

Helen Zetterlund heter jag, är Certifierad Coach, och lever efter mottot att vara en förebild för vad som som är möjligt och att bli lite bättre varje dag.

Jag har förmånen att hjälp människor precis som dig att stärka relationen till sig själva. Hur vi ser på oss själva avgör hur vi ser på vår relation till vår tid, pengar, vill våra kroppar och till andra människor.

Det jag lärde mig när jag hittade coaching (och som jag nu lär ut till andra), hjälpte mig att få tillbaka mitt självförtroende. Det hjälpte mig att njuta av allt det fina i livet och kontrasten till det mindre fina. Det hjälpte mig att skapa ett framgångsrikt företag och att vara den typ av fru, vän, kollega och entreprenör jag vill vara på samma gång. De verktyg jag lär ut är de som har hjälpt mig att ta mig hit jag är idag.

Idag har jag förmånen att hjälpa människor att uppnå de resultat de önskar inom livets alla områden. Jag känner mig så lyckligt lottat att få arbeta med dessa människor för att förbättra sina relationer, deras förtroende och självkänsla, deras fysiska, mentala och emotionella hälsa, deras pengasituation och deras bidrag i världen.