Om mig

OM MIG

Helen Zetterlund heter jag, är Certifierad Coach, och lever efter mottot att vara en förebild för vad som som är möjligt och att bli lite bättre varje dag.

Allting jag lär ut och hjälper mina klienter med är saker jag själv använder i mitt liv varje dag. Det går inte en dag utan att jag självcoachar mig själv eller fortsätter att utveckla mig själv. Så jag vet precis vad du går igenom och vad du behöver för att ta dig vidare.

Idag har jag förmånen att hjälpa kvinnor precis som dig att våga satsa på sig själva. Allting börjar med att lära oss tro på oss själva och vår förmåga att lyckas. Hur vi ser på oss själva speglar hur vi ser på vår relation till vår tid, pengar, vill våra kroppar och till andra människor.

Det jag lärde mig när jag hittade livscoaching (och som jag nu lär ut till andra), hjälpte mig att få tillbaka mitt självförtroende och våga tro på mig själv. Det lärde mig att att njuta av allt det fina i livet och kontrasten till det mindre fina. Självförtroendet har hjälpt mig att skapa ett framgångsrikt företag och att vara den fru, vän, kollega och egenföretagare jag vill vara. De verktyg jag lär ut är de som har hjälpt mig att ta mig hit jag är idag.