#11 Hur länge är du villig att vänta på dina drömmar?

Jag vet hur det känns när det brinner i bröstet men inte förstår vad elden ska användas till. 

Jag vet hur det är att stå framför spegeln och se sig själv i ögonen och veta att man är på väg någonstans men inte veta vart. Att veta att det är dags för en förändring men inte våga ta steget.

Kanske är det tidsbristen som håller dig tillbaka? Eller rädslan för vad som kommer hända när du lämnar tryggheten. Eller att du vill vänta tills barnen har blivit större eller tills du har en bättre ekonomi?

Hur länge har du haft drömmen och känslan av något mer?

Hur länge har du hållit dig själv tillbaka?

Sanningen är att det kommer alltid finnas en bra ursäkt till att inte satsa. Oavsett om det är pengar, tid, energi eller rädsla. Men så länge du fortsätter att tänka, känna och göra på samma sätt så kommer du att få samma resultat.

Pengar, tid, självförtroende, mod eller energi kommer inte magiskt att finnas där en dag. Du behöver skapa det. Du behöver vara villig att prioritera bort saker ett tag. Du behöver vara okej med att göra saker du bestämt att du ska göra även när du inte känner för det.

Om du jämför med hur du har just nu, är det värt det? Är det värt att en tid offra tid, pengar, energi på allt det där du får ha i resten av ditt liv?

Hur kommer dina dagar att bli när du lever din dröm? Hur du kommer att känna när tid, pengar, rädsla, oro inte längre är ett problem. När du varje dag vaknar upp , full av energi, kärlek, värme och självförtroende och inte behöver oroa dig för tid eller pengar som inte räcker till? När din låga i bröstet brinner starkare än någonsin?

Vad är egentligen det värsta som kan hända om du tar steget och provar?

Och vad är det BÄSTA som skulle kunna hända?

Vi tror ofta att det västa som kan hända är att vi blir besvikna på oss själva eller att misslyckades.

Men det är inte det värsta som kan hända. 

Det värsta som kan hända är att ångra att du aldrig tog chansen. Det värsta som kan hända är att du går miste om det bästa som skulle kunna hända om du valde att satsa.

Det värsta som kan hända är att ångra dig när det är försent.